Sensatia Botanicals

Balancing Shampoo

4.5  |  15 REVIEWS

Formulated with pure plant botanicals of tea tree oil, peppermint oil and ginseng extract, this Balancing Shampoo has a minty, herbal aroma for an invigorating boost. The active ingredients help combat dandruff by hydrating the scalp without weighing hair down. Excess oil is gently removed to promote healthy looking, lustrous hair.

Key Ingredients:
Tea tree oil assists with alleviating dandruff and controlling excess oil. Peppermint oil and ginseng extract are often used to prevent hair loss and promote healthy hair growth.

$24.00
QUANTITY
1

REVIEWS

Mely | Indonesia
4 months ago
Trusted seller
Sekali coba langsung suka..wanginya menyegarkan (ekstrak peppermint & lemon) rambut menjadi bersih, sehat (ekstrak tea tree), dan kuat (ekstrak ginseng).Yuk.. teman - teman percayakan perawatan rambut pada sensatia botanical.
Gika | Indonesia
4 months ago
a blessing for my hair
My household uses this balancing shampoo since 2 years ago! My hair use to get super oily and itchy 1 day after washing. After changing to Sensatia's shampoo and conditioner, my hair is healthier than ever!
Putu | Indonesia
4 months ago
must have
enak banget dipakai di rambut, after effectnya bikin rambut rasanya ringan banget dan gak ngembang! thank you for the producttt💗💗
Anak Agung | Indonesia
4 months ago
good product
produk ini digunakan oleh ibuku, menurut review nya baunya tidak masalah. dan ini mengurangi rontok rambutnya juga. good job sensatia :D oya wajib gunain conditioner juga yaa
Ratna Dewi | Indonesia
4 months ago
After Use Shampo
Shampo nya tipe yang gak banyak busa, wanginya khas produk-produk sensatia. Aku baru pertama kali coba shampo ini & sepertinya kurang cocok dengan rambutku karena setelah penggunaan rambutku rontok parah.. Waktu ku tanya lewat dm IG, staff nya bilang mungkin sedang penyesuaian aja kerambut ,tapi setelah shampo habis rambutku tetep rontok, sepertinya memang gak cocok