Sensatia Botanicals

Eucalyptus Leaf Essential Oil

5  |  9 REVIEWS

Eucalyptus Leaf Essential Oil contains refreshing herbal qualities that can reduce tension and promote relaxation. The aromas from the oil assist with opening up airways to allow oxygen flow more freely which aids in mental clarity. Add a few drops in the bath to cleanse, detoxify and enjoy luxuriously fragrant skin.

Key Ingredients:
The fresh, cooling scent of eucalyptus leaf oil helps relieve stress and stimulates the mind. The antiseptic and anti-inflammatory properties promote better blood circulation and healing.

$8.50
QUANTITY
1

REVIEWS

Ananta | Indonesia
4 months ago
A Calming Essential Oil
Biasanya aku pakai bareng mandi pakai air hangat, bener-bener bikin relax badan
Natalia | Indonesia
4 months ago
Clearing and Relaxing
I use this in my diffuser when I'm taking a bath/shower. Great for clearing my sinus.
Elis | Jawa Barat, Indonesia
4 months ago
Hangat & nyaman dimanapun & kapanpun.
Pemakaian eucalyptus ini tidak perlu banyak dan tidak perlu takut meninggalkan minyak di tubuh & baju. Bau nya juga gak buat aneh karena cepat memuai tapi manfaatnya berasa banget loh. Cukup pakai 3-4 tetes, usapkan ke bagian kulit, dan saat itu juga tubuh berasa hangat. Bentuknya yang simple sangat cocok dibawa berpetualang.
Siti | West Java, Indonesia
4 months ago
Recommended!
Oil ini jangan ditanya lagi, selalu ada stok dirumah pokoknya, favorit banget!
Verra | Jawa Barat, Indonesia
4 months ago
Set The Good Mood
Cocok juga untuk dipakai sebagai burning oil, cukup beberapa tetes sudah harum. Hidung mampet hirup ini juga bisa melegakan pernapasan.