Sensatia Botanicals

Tea Tree & Lemon Facial Cleanser

4.9  |  25 REVIEWS

Designed to soothe irritated, blemished skin, this soap-free cleanser gently, yet effectively removes dirt and excess oil. A nourishing base of aloe vera juice hydrates, while botanical extracts of tea tree, gotu kola and lemon peel help balance sebum and prevent breakouts. Use twice a day to promote a clearer, calmer complexion.

Key Ingredients:
Tea tree oil is renowned for its acne-fighting properties. Gotu kola is rich in antioxidants that can protect skin against stressors. Lemon oil is high in antiseptic properties.

$13.00
QUANTITY
1

REVIEWS

Mely | Indonesia
2 months ago
Trusted seller
Sekali coba langsung suka banget.. wanginya menyegarkan (ekstrak peppermint),kulit wajah menjadi lebih bersih dari jerawat (ekstrak tea tree) dan wajah lebih sehat tentunya ( ekstrak gotu kola melindungi kulit wajah dari radikal bebas) serta vitamin E melembabkan kulit wajahku.
Ananta | Indonesia
2 months ago
Good product
It is great for acne skin. Tea tree and lemon help for fighting acne naturally and controlling sebum
Intan | Indonesia
2 months ago
The BEST Facial Cleanser for Acne skin
I love this cleanser because its really good in curing my acne. Been struggling with acne for months till I found this one. The texture is thick and not too foamy which is good for skin and doesn't make the skin so dry. Its made of Gotu Kola, which rich in antioxidants.
Putri | Indonesia
2 months ago
Facial wash ini wajib bgt coba
Suka banget sama wangi nya nenangin banget jadi cuci muka kayak me time hehe, selain wangi sabun nya enak gak bikin kulit ketarik, walau gada busa tapi bersihin dengan efektif terbukti gak pernah muncul jerawat
Elis | Jawa Barat, Indonesia
3 months ago
Cocok untuk kulit kombinasi
Selalu setia sama product sensatia yg satu ini. After wash nya itu gak buat kulit muka jadi kering seperti sabun muka pada umumnya. Bau yang dihasilkan juga menyegarkan. Pastinya selain buat kulit sehat, bebas bahan kimia dan menjaga kelestarian alam.