Sensatia Botanicals

Seastem Marine Facial Cleanser

4.6  |  11 REVIEWS

Gently wash away impurities with this soap-free facial cleanser that targets signs of aging. Formulated with marine botanicals including giant sea kelp and red algae, this unscented gel helps to purify skin and protect it against stressors. All skin types including tired and delicate skin benefit from mild exfoliation also an abundance of antioxidants and micronutrients.

Key Ingredients:
Giant sea kelp extract helps to bolster skin against pollutants. Witch hazel works as a natural exfoliator that gently buffs away dead skin cells. Red algae has a soothing effect on sensitive skin and can help alleviate skin irritations.

$25.00
QUANTITY
1

REVIEWS

Ayu | Sumatera Utara, Indonesia
2 months ago
Recommended anti aging product
Suka dengan seluruh rangkaian seastem marine, mulai dari krim pagi, krim malam, cleanser dan toner. Untuk toner ini berbentuk gel, kulit terasa bersih dan memiliki efek menenangkan
Ar
2 months ago
Repurchase
Beli lagi untuk yang kesekian kalinya. Enak banget dipake.
Antony | Indonesia
2 months ago
Rangkaian Seastem Marine
Produk ini benar-benar luar biasa, saya membeli satu set lengkap rangkaian Seastem Marine, memakainya sudah dua bulan, dan orang-orang mengira saya masih anak kuliahan di usia saya yang sudah 30-an. Terima kasih, Sensatia!
Jingga | Indonesia
2 months ago
Kurang cocok.
Kurang cocok di kulit ku yang berminyak dan berjerawat.
Anak Agung | Indonesia
2 months ago
good product
teksture nya seperti gel, dan aku gak terlalu merasa terganggu sama aromanya. ini ada busanya udah takut aja bakalan bikin kering karena pengalaman sebelum nya face wash yang berbusa bikin kering. dan ternyata engga dong. malah terasa nyaman setelah cuci muka. tetep lembab. untuk jerawat gak tau kenapa lebih cepet kering sejak pakai ini. sukaaa