Sensatia Botanicals

Original Soapless Facial Cleanser

4.9  |  10 REVIEWS

Designed for dry to normal skin, this refreshingly creamy cleanser washes away grime without stripping skin of its natural oils. An aromatic fusion of lavender, petitgrain and ylang ylang essential oils imparts skin-softening vitamins and a lovely calming aroma. Aloe vera juice adds another level of nourishment and hydration.

Key Ingredients :
Aloe vera juice contains phytonutrients known for their healing properties. Petitgrain is a natural antiseptic. Lavender and ylang ylang are high in antioxidants and have soothing aromas that can induce relaxation.

$13.00
QUANTITY
1

REVIEWS

Amira | West Nusa Tenggara, Indonesia
6 months ago
Cleasing Gel Kesukaan
dari awal pakai facial wash sudah pake yang gel, pindah dari Green Tea and Tamarind ke Original Soapless ini keputusan yang menyenangkan karena teksturnya benar-benar kesayangan! Wanginya aloe vera banget♡ after effect-nya menenangkan😌
Annisa Sayyidatul | Indonesia
9 months ago
Lembut dan melembabkan❤
Cleansing yang Lembut bangeeeddd. Dan super membersihkan muka aku yang males double cleansing. Parah si lembutnya. Dan gak ada busanya, setiap sensatia tuh enaknya gak berlimpah busanya. Jadi gak bikin narik mukaaa😊 JUARAA LAH
Dian | Indonesia
9 months ago
Bagus
Sebelumnya selalu pakai ini. Tapi setelah ada yang cream, beralih ke lemon meringue cream cleanser.
Yudianti | Indonesia
9 months ago
Great for dry skin
I like how its really work in my dry skin, I love that its gave a natural smell. It was so good for me when I was pregnant and can’t smell skincare stuff.
Muhammad | Indonesia
9 months ago
Worth it
Suka sekali dengan aromanya menyegarkan dan menangkan setiap kali cuci muka, gaada efek samping setelah pakai ini (ga ketarik ataupun berminyak)