Sensatia Botanicals

Hydrating Pomegranate Cleansing Water

4.9  |  11 REVIEWS

Say goodbye to makeup and excess oil with this refreshing alcohol-free cleansing water that helps balance skin tone. Extracts of pomegranate and aloe vera provide deep hydration and clear away dirt and impurities. Kakadu plum adds a boost of vitamin C for brighter complexion.

Key Ingredients:
Aloe vera hydrates and has anti-inflammatory properties. Pomegranate extract is rich in antioxidants that help protect skin against stressors. Kakadu plum is high in vitamin C, which helps boost collagen and even skin tone.

$12.00
QUANTITY
1

REVIEWS

Taufik | Kalimantan Selatan, Indonesia
4 months ago
First cleanser terjuara
Ini sebagai first cleanser aku yang paling juara. Beneran nyaman di muka. Berasa bgt bersihnya bahkan sisa sunscreen sekalipun. Kandungan ingredients nya juga oke. Berasa dirawat sejak first cleansing.
Razan | Indonesia
4 months ago
Efektif untuk membersihkan wajah sehari-hari
Produk ini bekerja dengan cukup baik di kulit saya, tidak menimbulkan iritasi maupun jerawat. Menurut saya produk ini efektif untuk membersihkan wajah sehari-hari dari debu. Namun, kurang ampuh untuk membersihkan makeup yang agak tebal atau waterproof, saya butuh hingga sekitar 3 - 4 kali usap untuk membersihkan eyeliner dan maskara.
Intan | Indonesia
4 months ago
Love It!!
My first and forever cleansing water that works so good on my skin. It is easy to use and really refreshing with pomegranate scented. Moreover, the packaging is so unique with the pump and it makes the product doesn't easily spill.
Lisa Marcelia | Indonesia
4 months ago
Angkat bersih kotoran di wajah
Beneran ngangkat semua kotoran di muka termasuk make up. Tutup botolnya juga yang model dipump gitu jadinya higienis. Wanginya juga bikin relax.
Rahma | Indonesia
4 months ago
Bersih, lembab, dan Cerah
Suka sama kemasannya pakai pump, gak bikin tumpah dan gak bikin pemakaian berlebih, cukup 1-2 kali tekan aja udah mampu bersihin make up dan kotoran di wajah sekaligus bikin muka lebih lembab dan cerah, Recommended !!!