Sensatia Botanicals

Seastem Marine Essence

4.9  |  35 REVIEWS

Lightweight and fragrance-free, this age-defying essence is infused with fortifying marine nutrients to replenish skin and help minimize pores. Giant sea kelp extract not only hydrates and helps even out skin tone, but it also helps protect skin against environmental stressors. The result is radiant, balanced skin that can take on the world.

Key Ingredients:
Giant sea kelp is the fastest growing organism on the planet. It has anti-aging properties that help protect skin against damaging pollutants. Licorice extract can have a brightening effect on skin. Plant-derived niacinamide helps to minimize pores and even out skin tone.

$30.00
QUANTITY
1

REVIEWS

Ananta | Indonesia
9 months ago
I like this essence
Awalnya takut pake essence karena biasanya gak cocok atau malah jadi over-moisturizing, tapi gak dengan essence ini karena formulanya bagus dan cepet menyerap ke kulit. Bikin kulit jadi halus, lembab dan cerah
Ayu | Sumatera Utara, Indonesia
9 months ago
Segar dan meratakan warna kulit
Tekstur spt air tidak lengket, kulit terasa lebih segar dan warna kulit jd lebih merata
Verra | Jawa Barat, Indonesia
9 months ago
Seastem Marine Varian is My New Favs
Kemasan kokoh, packaging dari kaca, isinya banyak. Tekstur cair seperti toner tapi terasa lebih potent kandungannya, cepat menyerap dan melembabkan.
Lisa Marcelia | Indonesia
9 months ago
Cegah penuaan kulit
Bagus banget nih buat anti aging. Texturenya bukan yang kental banget jadi nyaman dipakai di muka. Wanginya juga enak.
Antony | Indonesia
9 months ago
Rangkaian Seastem Marine
Produk ini benar-benar luar biasa, saya membeli satu set lengkap rangkaian Seastem Marine, memakainya sudah dua bulan, dan orang-orang mengira saya masih anak kuliahan di usia saya yang sudah 30-an. Terima kasih, Sensatia!