Sensatia Botanicals

Rosemary & Lavender Tea Tree Soap

5  |  6 REVIEWS

Lavender essential oil is the star ingredient in this lightly fragranced herbal soap that is mild enough for all skin types including sun-damaged skin. Crushed rosemary acts as a natural exfoliant with an invigorating aroma, while tea tree oil helps to control sebum levels in oily skin.

Key Ingredients :
Lavender has a calming effect on both the body and mind. Rosemary promotes better circulation and is often used in aromatherapy to improve concentration. Tea tree oil is known for its acne-fighting properties.

$7.50
$5.63
25OFF
QUANTITY
1

REVIEWS

Naflah | DKI Jakarta, Indonesia
9 months ago
Back Acne Fighter
sabun yang membantu dalam mengurangi jerawat yang ada di badan. hasilnya lembab ketika dibilas
Sintania | Indonesia
9 months ago
wanginya OK, tapi untuk efektivitasnya...
lebih-lebih lagi! actually kondisi kulit aku tuh yang berminyak and been trying using a lot of sabun yang mereka sih claimnya untuk kulit berminyak, and bener minyaknya jadi ilang, cuma please, kulit aku jadi super kering :( Terus iseng ngunjungin tokonya di deket Gramedia Grand Indonesia, cobain and been using it ever since.
Faina | Indonesia
9 months ago
Refreshing
Love the smell. Refreshing one
Asep | Indonesia
9 months ago
Feel So Super Fresh!!
Rosemary & Lavender, what a super combination!! Always feel so fresh after shower with this
Ayu | Indonesia
9 months ago
Best soap for relaxing
Sabun ini selalu jadi produk andalan untuk merasakan wangi yang relaxing dan comforting selama mandi. Karena pakai ini jadi selalu semangat kalau mau mandi hehe