Sensatia Botanicals

Sandalwood Dream Facial Hydrate

4.8  |  5 REVIEWS

This dual-action oil-based moisturizer for combination skin helps lock moisture in and prevent breakouts. A nourishing base of jojoba oil provides deep hydration, while essential oils of sandalwood and frankincense help tone and tighten skin. The light finish means skin looks refreshed without feeling greasy.

Key Ingredients:
Jojoba oil is a natural emollient that contains powerful antioxidants. Organic argan oil is rich in essential fatty acids. Sandalwood oil contains antibacterial properties. Frankincense oil can help minimize pores and is often used to prevent blemishes.

$16.50
QUANTITY
1

REVIEWS

Ade Putri | Indonesia
4 months ago
Facial Oil Serbabisa
A must have facial oil for combination skin! Face oil ini punya aroma sandalwood yang sangat menyenangkan, bikin relax, bikin soothing, ya berasa di spa lah, bagus buat kontrol produksi minyak (cuma cukup lama proses serapnya). Efek dipagi hari setelah pake ini adalah muka jadi halus kenyal. Recommended buat face lifting massage pakai gua sha
Siti | West Java, Indonesia
4 months ago
Suka pelembab ini
Kondisi kulit wajah yang kering, ketika memakai ini menjadi lebih lembab dan segar. Walau bentuknya oil, tapi teksturnya ringan di wajah dan terlihat lebih segar
Andiyani | Jawa Barat, Indonesia
4 months ago
Love it
Awal beli takut wanginya gak disuka karena sandalwood. Tapi setelah diaplikasikan ke wajah, wanginya tidak bertahan lama jadi it's oke. Efek pemakaian untuk wajah ini yang suka berminyak ga menentu, ini gak bikin wajah berminyak pas bangun tidur.
Asep | Indonesia
4 months ago
Non Greasy Moisturizer!
My favorite moisturizer, use it every night before I go to bed Love this non greasy oil, keeping my face hydrated everyday
Rufina | Indonesia
4 months ago
Mantap
cocok banget untuk kulit kering.