Sensatia Botanicals

Rejuvenating Pomegranate Cleansing Oil

4.9  |  12 REVIEWS

Remove stubborn dirt and makeup with Rejuvenating Pomegranate Cleansing Oil, a unique formula made with all-natural ingredients. The botanical blend includes pomegranate oil, argan oil and magnolia berry extract, all of which are rich in antioxidants and phytonutrients. Massage into face and wipe away grime for skin that is thoroughly cleansed, calmed and toned.

Key Ingredients:
Pomegranate oil contains phytonutrients that help protect skin against stressors. Argan oil is deeply moisturizing. Magnolia berry extract is known to have anti-aging properties and may reduce the appearance of fine lines.

$18.00
QUANTITY
1

REVIEWS

Ananta | Indonesia
4 months ago
A Great Cleansing Oil
Biasanya pakai cleansing oil itu jadi bikin muka jerawatan, tapi cleansing oil Sensatia beneran aman untuk kulit. Cocok buat kulit aku yang kombinasi. Luv!
Paoela | Riau, Indonesia
4 months ago
Membersihkan dan melembutkan
Oil ini oke banget sebagai first cleansing. Saya bahkan gunakan juga untuk second cleansing bila muka sedang kering banget. Muka jadi bersih dan lembut.
Antony | Indonesia
4 months ago
Bagus Sekali
Walaupun minyak, tetapi enak dipakai, wangi, membersihkan, dan melembutkan kulit. Terima kasih, Sensatia!
Putu | Indonesia
4 months ago
Love This One
purchasing this one because of the hype “using cleansing oil” but in to scared to use other than sensatia as well. So, it just cleanse your face from make-up and others.
Dian | Indonesia
4 months ago
ok law
agak repot makenya karena aku gak suka cuci muka pake air hangat