Sensatia Botanicals

Cleopatra's Rose Facial Cleanser

5  |  11 REVIEWS

If Cleopatra were here today, this would be her cleanser of choice. Featuring a luxurious blend of rose petal, geranium and hibiscus plant actives, this soap-free formula cleanses while softening and strengthening skin. Pure aloe vera juice adds a hydrating base. Skin looks and feels vibrantly refreshed.

Key Ingredients :
Aloe vera juice contains phytonutrients that assist with healing and reducing inflammation. Rose petal oil has potential anti-aging properties. Geranium oil acts as a rejuvenating agent. Hibiscus oil is rich in antioxidants.

$13.00
QUANTITY
1

REVIEWS

Najarudin | Indonesia
3 months ago
-
Wajah jadi fresh dan lembut. Rekomendasi 👍
Naflah | DKI Jakarta, Indonesia
9 months ago
Best Facial Wash!
baunya juara enak dan nenangin banget. Dipakai dikit aja cukup untuk bersihin wajah dan gak bikin wajah ketarik, bahkan melembabkan.
Ayu | Sumatera Utara, Indonesia
9 months ago
Lembab dan segar
Sudah pembelian kedua dipakai suami, kulit wajah bersih, lembab dan terasa segar
Putu | Indonesia
9 months ago
FRESHING FACIAL CLEANSER
bener2 nyaman di kulit, enak, seger!! would love to use!! dan yang pasti gak bikin kulit kering!!💗
Andiyani | Jawa Barat, Indonesia
9 months ago
Love it
Sejauh ini cocok sama varian ini, karna sebelumnya pakai varian tea tree & lemon sempat merasa kulit agak kering, harumnya juga menenangkan, next mau coba facial c-serumnya setelah yang sandalwood habis