Sensatia Botanicals

Cleopatra's Rose Facial Cleanser

5  |  10 REVIEWS

If Cleopatra were here today, this would be her cleanser of choice. Featuring a luxurious blend of rose petal, geranium and hibiscus plant actives, this soap-free formula cleanses while softening and strengthening skin. Pure aloe vera juice adds a hydrating base. Skin looks and feels vibrantly refreshed.

Key Ingredients :
Aloe vera juice contains phytonutrients that assist with healing and reducing inflammation. Rose petal oil has potential anti-aging properties. Geranium oil acts as a rejuvenating agent. Hibiscus oil is rich in antioxidants.

$13.00
QUANTITY
1

REVIEWS

Naflah | DKI Jakarta, Indonesia
2 months ago
Best Facial Wash!
baunya juara enak dan nenangin banget. Dipakai dikit aja cukup untuk bersihin wajah dan gak bikin wajah ketarik, bahkan melembabkan.
Ayu | Sumatera Utara, Indonesia
2 months ago
Lembab dan segar
Sudah pembelian kedua dipakai suami, kulit wajah bersih, lembab dan terasa segar
Putu | Indonesia
2 months ago
FRESHING FACIAL CLEANSER
bener2 nyaman di kulit, enak, seger!! would love to use!! dan yang pasti gak bikin kulit kering!!💗
Andiyani | Jawa Barat, Indonesia
2 months ago
Love it
Sejauh ini cocok sama varian ini, karna sebelumnya pakai varian tea tree & lemon sempat merasa kulit agak kering, harumnya juga menenangkan, next mau coba facial c-serumnya setelah yang sandalwood habis
Rahma | Indonesia
2 months ago
Harum mawar yang menggoda
Setelah coba varian lain, balik lagi ke Cleopatra's Rose, harum mawarnya memang menggoda, teksturnya seperti gel dengan sedikit busa tapi mampu membersihkan muka tanpa bikin muka kering.