Sensatia Botanicals

Seastem Marine Eye Concentrate

4.8  |  9 REVIEWS

Lightweight and fresh with just a hint of cucumber, this intensely hydrating eye concentrate is packed with powerful marine nutrients that help tackle crow's feet and puffiness. Giant sea kelp extract is known for its regenerative properties and firming effect. When combined with red algae and acacia, the formula helps to even skin tone and strengthen skin against environmental pollutants.

Key Ingredients:
Giant sea kelp extract helps counter the negative effects of pollution and encourages cell regeneration for tighter skin. Red algae extract has a soothing effect on irritated skin and can help lighten dark circles. Acacia extract moisturizes and helps boost collagen production.

$25.00
$16.25
35OFF
QUANTITY
1

REVIEWS

Ananta | Indonesia
3 months ago
Seastem marine eye concentrate
Teksturnya lebih pekat dibanding dengan varian eye serum jadi perlu apply tipis-tipis aja. Bagus untuk mengurangi puffy eyes
Antony | Indonesia
3 months ago
Rangkaian Seastem Marine
Produk ini benar-benar luar biasa, saya membeli satu set lengkap rangkaian Seastem Marine, memakainya sudah dua bulan, dan orang-orang mengira saya masih anak kuliahan di usia saya yang sudah 30-an. Terima kasih, Sensatia!
Ratna Dewi | Indonesia
3 months ago
After use marine eye consentrate
Hampir setahun dan masih ada padahal rutin tiap malam pake,, baru terlihat hasilnya di bulan 3 kelopak mata yang menghitam mulai samar terlihat, sedikit lengket tapi mudah terserap dikulit. Intinya semua produk marine seastem ini harus konsisten pakainya karena hasilnya tidak langsung terlihat tapi dijamin skin Barrier kulit jadi lebih bagus
Dian | Indonesia
3 months ago
works well
Everyone go get this eye cream! I'm saying hello to my younger eyes after a few weeks.
Anak Agung | Indonesia
3 months ago
good product
daerah bawah mataku gelap sekali sebelumnya jadi kesannya aku ngantuk terus. pakai ini rutin setiap malam bantu ngilangin area gelap bawah mataku. kerutannya mulai sedikit lebih samar. aku pakai spatula buat ngambilnya biar gak colek" langsung pakai tangan. pasti repurchase lg kalo abis