Sensatia Botanicals

Seaweed & Bali Lime Natural Soap

5  |  5 REVIEWS

With a refreshing aroma like an invigorating ocean breeze, this Seaweed & Bali Lime Natural Soap contains two types of seaweed from fresh tidal pools in Bali and Japan. The combination of seaweed, lime oil, lavender and cucumber seed helps soften rough, dry skin and prevent moisture loss for improved skin elasticity.


Key Ingredients :
Seaweed contains high levels of vitamins and minerals that nourish the skin. Cucumber seed is a good source of Vitamin E and contains essential fatty acids that lock moisture in.

$7.50
QUANTITY
1

REVIEWS

Andiyani | Jawa Barat, Indonesia
4 months ago
Love it
Harumnya enak, lime-nya menyegarkan, ada efek aromatherapy-nya untuk kamar mandi setelah mandi selesai, love it, dipakai juga cukup banyak busanya, yang pasti terasa bersih setelah memakainya, ukuran travel sizenya oke banget untuk backpacker-an
Sindy | Indonesia
4 months ago
Oleh-oleh wajib kalau ke Bali
Setelah ini, natural soapnya sensatia tuh harus jadi oleh-oleh wajib khas bali sih! Karena aku merasa aroma-aroma pantai dan suasana bali itu terperangkap di dalam sabun ini 🏝
Dinda | Indonesia
4 months ago
Love the lime fragrance!
Iseng beli ini biar sampai minimum belanja untuk gratis ongkir hihi. Pas dipakai saya jatuh cinta bgt sama wangi lime nya. Efek dibadan juga segar. Bagi yang mau mulai start menggunakan sabun mandi berbasis natural ingredients, produk SB ini adalah pilihan yg tepat! Coba aja dulu kemasan kecilnya
Antony | Indonesia
4 months ago
So Refreshing
The seaweed and lime made me so refreshed every time I had my bath. Really, I always feel that five stars are not enough for Sensatia products.
Agnes | Indonesia
4 months ago
Enak aroma nya
Aromanya enak seger, ini untuk kalo travelling bawa ini enak ga tumpah kaya kalo bawa yg cair