Sensatia Botanicals

Orijinal Sabunsuz Yüz Temizleyici

4.9  |  10 YORUMLAR

Kuru ve normal ciltlere özel formülü ile bu ferahlatan kremsi temizleyici, cilt yüzeyindeki fazla yağı, cildin doğal yağ dengesine zarar vermeden temizler. Lavanta, Turunç ve Ylang ylang esans yağlarının aromatik bileşimi cildinizi içerdiği vitaminler ile beslerken ona sakinleştirici hoş bir koku verir. İçerdiği Aloe vera suyu sayesinde cildiniz bir kat daha beslenir ve nemlilik kazanır.

İçeriğindeki Etken Maddeler:
Aloe vera suyu, iyileştirici özellikleriyle bilinen bitkisel besinler içerir. Turunç doğal bir antiseptiktir. Lavanta ve ylang ylang antioksidan bakımından zengindir ve yatıştırıcı aromalarıyla rahatlamanıza yardımcı olur.

$13.00
$10.40
20İNDİRİMLİ
MİKTAR
1

YORUMLAR

Amira | West Nusa Tenggara, Indonesia
23 days ago
Cleasing Gel Kesukaan
dari awal pakai facial wash sudah pake yang gel, pindah dari Green Tea and Tamarind ke Original Soapless ini keputusan yang menyenangkan karena teksturnya benar-benar kesayangan! Wanginya aloe vera banget♡ after effect-nya menenangkan😌
Annisa Sayyidatul | Indonesia
3 months ago
Lembut dan melembabkan❤
Cleansing yang Lembut bangeeeddd. Dan super membersihkan muka aku yang males double cleansing. Parah si lembutnya. Dan gak ada busanya, setiap sensatia tuh enaknya gak berlimpah busanya. Jadi gak bikin narik mukaaa😊 JUARAA LAH
Dian | Indonesia
3 months ago
Bagus
Sebelumnya selalu pakai ini. Tapi setelah ada yang cream, beralih ke lemon meringue cream cleanser.
Yudianti | Indonesia
3 months ago
Great for dry skin
I like how its really work in my dry skin, I love that its gave a natural smell. It was so good for me when I was pregnant and can’t smell skincare stuff.
Muhammad | Indonesia
3 months ago
Worth it
Suka sekali dengan aromanya menyegarkan dan menangkan setiap kali cuci muka, gaada efek samping setelah pakai ini (ga ketarik ataupun berminyak)